Terug

Volg Vandaag Inside

Rio Ferdinand stellig: ‘Dat is het probleem van Donny van de Beek’

Rio Ferdinand stellig: ‘Dat is het probleem van Donny van de Beek’

6 okt 2021, 19:51

Donny van de Beek is “te aardig”. Dat stelt Rio Ferdinand in zijn YouTube-show FIVE. Volgens de voormalig verdediger van Manchester United is de rustige houding van Van de Beek de reden dat hij nauwelijks in de plannen van trainer Ole Gunnar Solskjær voorkomt. 

‘Donny van de Beek is een geweldige jongen. Heel calm en relaxed’, begint Ferdinand zijn verhaal. ‘Als hij een bad guy was geweest en heel luidruchtig, dan was hij al lang weggeweest. Dan had hij nu niet meer bij Manchester United gezeten.’

De oud-Ajacied hoopte dit seizoen eindelijk zijn kans te pakken onder trainer Ole Gunnar Solskjær, maar komt wederom weinig aan spelen toe. Na zeven Premier League-wedstrijden staat de teller op vijf speelminuten. ‘Soms als je te aardig bent en beleefd bent, krijg je niet altijd de situatie die je zelf graag wil’, denkt Ferdinand. ‘Ik denk dat dat het probleem is voor iemand als Van de Beek.’

Van de Beek is vanwege zijn reserverol bij Manchester United ook uit beeld geraakt bij het Nederlands elftal. De 24-jarige middenvelder zit niet bij de selectie voor de komende twee WK-kwalificatiewedstrijden tegen Letland en Gibraltar.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.