Terug

Volg Vandaag Inside

Rio Ferdinand: 'Kane moet weg bij Spurs als hij prijzen wil winnen'

Rio Ferdinand: 'Kane moet weg bij Spurs als hij prijzen wil winnen'

2 okt 2019, 15:10

Harry Kane moet een vertrek bij Tottenham Hotspur overwegen als hij in de nabije toekomst om de grote prijzen wil spelen. Dat zei Rio Ferdinand, voormalig verdediger Manchester United, over de spits en aanvoerder van het Engelse elftal.

Ferdinand deed zijn uitspraak na de pijnlijke nederlaag van de Spurs tegen Bayern München. Het werd in Londen liefst 7-2. "Ik kijk meteen naar Kane", zei Ferdinand na de wedstrijd bij BT Sport. "Waarom voetbal je? Voetbal je om een clubman te zijn óf om prijzen te winnen? En dan moet je jezelf afvragen of Tottenham een club is die in staat is prijzen te winnen. Ik denk van niet. Een paar jaar geleden hadden ze een beter elftal."

Volgens Ferdinand begint de tijd voor Kane te dringen. "Hij zal dit soort vragen waarschijnlijk zelf ook hebben. Hij is 26 jaar oud en veel kansen krijg je ook weer niet; je moet ze meteen grijpen."

VIDEO - Samenvatting Tottenham Hotspur - Bayern München

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.