Terug

Volg Vandaag Inside

Niet Hans Kraay jr. maar Wim Rijsbergen bondscoach van de Salomonseilanden

Niet Hans Kraay jr. maar Wim Rijsbergen bondscoach van de Salomonseilanden

6 apr 2019, 12:52

Wim Rijsbergen gaat aan de slag als bondscoach van de Salomonseilanden. De voormalig international, die in 1974 zijn opwachting maakte in de WK-finale, is slechts drie maanden verbonden aan de eilandengroep. Rijsbergen werd zaterdagochtend in De Kuip gepresenteerd.

De 66-jarige Rijsbergen moet de Salomonseilanden naar winst van de Pacific Games leiden. Die worden in juli in Samoa gehouden. Half mei komt het nationale team naar Nederland voor een trainingskamp van drie weken en een aantal vriendschappelijke duels tegen Nederlandse amateurclubs.

De naam van Hans Kraay werd ook genoemd, maar hij besloot af te zien van het avontuur. Rijsbergen werkte al als bondscoach van Trinidad en Tobago en Indonesië.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.