Terug

Volg Vandaag Inside

Richarlison nieuw bij Braziliaanse elftal

Richarlison nieuw bij Braziliaanse elftal

28 aug 2018, 09:14

SÃO PAULO (ANP) - De Braziliaanse aanvaller Richarlison mag zich voor het eerst gaan melden bij de nationale ploeg. Bondscoach Tite heeft de 21-jarige vleugelspits van Everton opgeroepen voor de komende oefeninterlands tegen de Verenigde Staten en El Salvador. Richarlison vervangt spits Pedro van Fluminense, die zich met een knieblessure moest afmelden.

De aanvaller van Everton misdroeg zich zaterdag tijdens de uitwedstrijd in de Premier League tegen Bournemouth (2-2). Richarlison gaf tegenstander Adam Smith kort voor rust een kopstoot en moest met rood van het veld. De Braziliaan had drie doelpunten gemaakt in de eerste twee competitieduels.

Everton betaalde deze zomer zo'n 50 miljoen euro om Richarlison over te nemen van Watford. Die Engelse club had Ajax een jaar geleden afgetroefd in de strijd om de handtekening van de Braziliaanse jeugdinternational.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.