Terug

Volg Vandaag Inside

Richairo Zivkovic keert terug in de Eredivisie

Richairo Zivkovic keert terug in de Eredivisie

25 juli 2022, 16:44

Richairo Zivkovic speelt vanaf dit seizoen weer in de Nederlandse competitie. De 25-jarige spits ondertekende maandag een contract voor één seizoen bij het naar de Eredivisie gepromoveerde FC Emmen. In de verbintenis is een optie opgenomen voor een samenwerking voor een extra jaar.

De in Assen geboren Zivkovic doorliep de jeugdopleiding bij FC Groningen en maakte in 2014 de overstap naar Ajax, waar een doorbraak uitbleef. De Amsterdammers verhuurden de aanvaller aan Willem II en FC Utrecht. Vervolgens voetbalde Zivkovic bij KV Oostende (België), Changchun Yatai (China), Sheffield United (Engeland), Guangzhou City (China) en sinds de zomer van 2021 bij Rode Ster Belgrado (Servië).

"Ik heb in het buitenland geweldige ervaringen gehad, maar de laatste tijd minder minuten gemaakt dan ik had gewild", zegt Zivkovic. "Daarnaast wilde ik graag terug naar Nederland en FC Emmen biedt me die kans."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.