Terug

Volg Vandaag Inside

Ribéry en Kimmich alweer terug bij Bayern

Ribéry en Kimmich alweer terug bij Bayern

3 dec 2018, 21:20

MÜNCHEN (ANP) - Trainer Niko Kovac van Bayern München kan snel weer beschikken over Franck Ribéry en Joshua Kimmich. De twee basisspelers hielden aan de gewonnen uitwedstrijd zaterdag tegen Werder Bremen (1-2) kleine blessures over. Volgens de Duitse kampioen, die momenteel slechts op de vierde plaats staat in de Bundesliga, sluiten beiden deze week weer aan bij de training van de A-selectie. Voor de thuiswedstrijd zaterdag tegen FC Nürnberg zal het duo speelklaar zijn.

Bayern München meldde nog niets over een mogelijke blessure bij Arjen Robben. De Nederlandse oud-international, die zondag zijn afscheid komende zomer bij de Duitse grootmacht aankondigde, haakte vlak voor het begin van het duel met Werder Bremen af met onbekende klachten.

Ajax sluit op 12 december tegen Bayern München de groepsfase van de Champions League af in de Johan Cruijff ArenA. De Amsterdammers moeten winnen voor de groepszege, de Duitsers hebben daarvoor aan een gelijkspel genoeg. Beide clubs zijn al zeker van deelname aan de achtste finales.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.