Terug

Volg Vandaag Inside

Reus is twijfelgeval bij Duitsland

Reus is twijfelgeval bij Duitsland

18 nov 2018, 18:15

KAISERAU (ANP) - Het is allerminst zeker dat Marco Reus maandag meedoet bij Duitsland in de wedstrijd uit de Nations League tegen het Nederlands elftal. De aanvaller van Borussia Dortmund, dit seizoen in blakende vorm, heeft nog altijd last van een enkelblessure. Hij zit wel bij de selectie, maar bondscoach Joachim Löw heeft nog geen idee of hij kan spelen. ,,Die beslissing wordt zondagavond of maandag genomen'', zei Löw in aanloop naar het treffen in Gelsenkirchen.

Duitsland beleeft een rampjaar met uitschakeling in de groepsfase op het WK in Rusland en een nu al zekere degradatie uit de hoogste divisie van de Nations League. De 'Mannschaft' is om die reden gebrand op succes tegen Oranje ,,We willen van dit jaar afscheid nemen met een positief resultaat en de fans laten zien dat we de weg van herstel zijn ingeslagen. We hebben een decennium aan de top gestaan, dan kan er een jaar tussen zitten waarin het niet loopt. We zijn nu op het punt gekomen dat we gaan vernieuwen en verbeteren'', aldus Löw.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.