Terug

Volg Vandaag Inside

'Reserves Ajax zouden met een goede trainer ook kampioen kunnen worden'

'Reserves Ajax zouden met een goede trainer ook kampioen kunnen worden'

15 feb 2021, 15:55

In de NOS Voetbalpodcast bespreken Arno Vermeulen, Jeroen Elshoff, Jeroen Grueter en Jan Roelfs de breedte van de selectie van Ajax. Jeroen Elshoff verwacht dat het B-elftal van Ajax ook kampioen zou kunnen worden in de Eredivisie.

Arno Vermeulen vraagt hoe hoog Ajax zou eindigen in de Eredivisie met een elftal bestaande uit Scherpen; Rensch, Martinez, Timber, Klaiber; Labyad, Kudus, Ekkelenkamp; Idrissi, Traoré en Neres.

'Die gaan meedoen voor een Champions League-plek denk ik,' verwacht Jeroen Grueter. Jeroen Elshoff vult hem aan: ' Ik heb een deel van dit elftal in de beker tegen AZ gezien, je gaat heel snel door de namen, maar dat is natuurlijk een prima elftal. Ajax is gewoon zo breed en heeft zoveel geld om aan te vullen.'

'Dit elftal zou in Nederland tweede kunnen worden,' concludeert Arno Vermeulen. Jeroen Elhoff gaat nog een stap verder: 'Dit elftal zou ook kampioen kunnen worden, denk ik, met een goede trainer.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.