Terug

Volg Vandaag Inside

Rentree Robben bij FC Groningen komt steeds dichterbij

Rentree Robben bij FC Groningen komt steeds dichterbij

2 apr 2021, 16:34

FC Groningen heeft topschutter Jørgen Strand Larsen terug voor het duel met VVV-Venlo. De Noorse spits is hersteld van de enkelblessure die hij eind februari opliep tegen Fortuna Sittard (1-0). In de drie wedstrijden zonder Strand Larsen pakte Groningen slechts 1 punt, tegen FC Emmen (1-1).

De 21-jarige Noor maakte negen doelpunten en gaf vijf assists voor de nummer 6 van de Eredivisie. Strand Larsen werd opgeroepen voor de nationale ploeg, maar hij sloeg de afgelopen interlandperiode over om te kunnen herstellen. Hij kan zaterdagavond in Venlo tegen VVV (aftrap 18.45 uur) zijn rentree maken.

'Nagenoeg iedereen doet weer mee aan de groepstraining, op Arjen Robben en Ramon Pascal Lundqvist na', zei trainer Danny Buijs. 'Zij trainen wel op het veld, maar individueel. Arjen doet ook al stukjes van de groepstraining mee.' De aanvaller kwam vanwege fysieke problemen pas twee keer in actie dit seizoen.

Johan Derksen heeft bewondering voor de 37-jarige aanvaller van FC Groningen.

Johan heeft bewondering voor Robben: 'Hij geeft niet op'
1:16
Johan heeft bewondering voor Robben: 'Hij geeft niet op'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.