Terug

Volg Vandaag Inside

Rentree Kane sneller dan gedacht

Rentree Kane sneller dan gedacht

8 feb 2019, 20:28

LONDEN (ANP) - Harry Kane herstelt voorspoedig van zijn enkelblessure. De topschutter van Tottenham Hotspur kan mogelijk op 23 februari tegen Burnley zijn rentree maken en dat is veel eerder dan gedacht. Dat zei trainer Mauricio Pochettino van de nummer drie in de Premier League in zijn vooruitblik op de komende wedstrijd tegen Leicester City.

,,Het gaat geweldig met hem. We moeten hem afremmen, zo graag wil hij weer spelen'', aldus de manager. ,,Als je hem ziet trainen, zou je zeggen dat hij zondag weer mee kan doen, maar we moeten wel realistisch blijven.''

Kane raakte op 13 januari geblesseerd in de wedstrijd tegen Manchester United en de verwachting was toen dat hij zeker tot maart was uitgeschakeld. De aanvoerder van Engeland heeft dit seizoen al 20 keer gescoord.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.