Terug

Volg Vandaag Inside

'Rentree Cristiano Ronaldo bij Real Madrid is mogelijk'

'Rentree Cristiano Ronaldo bij Real Madrid is mogelijk'

15 mrt 2021, 21:02

Zinédine Zidane liet zich in zijn vooruitblik op de return tegen Atalanta in de Champions League verleiden tot enkele prikkelende uitspraken over Cristiano Ronaldo. 'Als er zoveel geruchten zijn over een mogelijke terugkeer naar Real dan zit er misschien een kern van waarheid in', erkende de voormalige topvoetballer. 'Het is mogelijk, het is mogelijk. Laten we zien wat er in de toekomst gaat gebeuren.'

De Franse trainer bracht echter nog wel wat nuances aan. 'We kennen Cristiano, we weten wie hij is als mens en wat hij voor Real Madrid heeft gedaan. Maar momenteel is hij speler van Juventus en je moet respect hebben voor hem en voor de club. Hij is een geweldige speler en nu profiteert Juventus van hem.'

Ronaldo stapte in de zomer van 2018 voor 117 miljoen euro van Real Madrid over naar Juventus. De Portugese vedette tekende een contract tot medio 2022. Hij heeft de Italiaanse club nog niet aan de fel begeerde titel in de Champions League kunnen helpen. Vorige week werd Juventus op dramatische wijze uitgeschakeld door FC Porto in de achtste finales. Sindsdien zijn de geruchten over een vervroegd vertrek van Ronaldo uit Turijn alleen maar sterker geworden.

Ronaldo produceerde zondag in zijn 600e competitiewedstrijd op het hoogste niveau tegen Cagliari (1-3) een zogenoemde perfecte hattrick. Hij scoorde met rechts, met links en met het hoofd. Het was zijn zevende perfecte trio in zijn loopbaan. De getergde Ronaldo weigerde na afloop interviews te geven. 'De toekomst is morgen. Er valt nog veel te winnen met Juventus en Portugal', verzekerde hij naderhand op sociale media.

Real Madrid, waar Ronaldo tussen 2009 en 2018 grote furore maakte, begint dinsdag op eigen veld met een voorsprong van 1-0 aan de return tegen Atalanta.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.