Terug

Volg Vandaag Inside

'Rensch en Timber gaan Ajax beiden 60 miljoen euro opleveren'

'Rensch en Timber gaan Ajax beiden 60 miljoen euro opleveren'

23 juni 2022, 12:44

Ryan Gravenberch maakte onlangs voor 18,5 miljoen euro de overstap van Ajax naar Bayern München. De middenvelder beschikte bij Ajax over een medio 2023 aflopend contract, waardoor hij voor een relatief lage transfersom kon worden overgenomen. In gesprek met Voetbal International noemt hij de spelers waarvan hij denkt dat ze Ajax in de toekomst het meeste geld op gaan leveren.

‘Dan ga ik toch wel voor mijn twee matties’, zegt Gravenberch over Jurriën Timber en Devyne Rensch. ‘Ik denk dat zij een aardig bedrag gaan opleveren, als ze nog een stevig contract hebben...'

De kersverse middenvelder van Bayern München denkt dat buitenlandse clubs diep in de buidel moeten tasten voor het tweetal van Ajax. ‘Jurriën kan wel voor vijftig, misschien zestig miljoen weg’, zegt Gravenberch. ‘En Devyne ook zoiets, dat is wel een mooi bedrag toch?!’

Timber staat nog twee jaar onder contract bij Ajax. De landskampioen wil zijn verbintenis graag opwaarderen en verlengen. De centrale verdediger, die in de belangstelling staat van Manchester United, heeft nog geen beslissing over zijn toekomst genomen. Rensch ligt nog tot de zomer van 2025 vast in Amsterdam.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.