Terug

Volg Vandaag Inside

Rensch en Taylor lijken op tijd fit voor duel tegen Liverpool

Rensch en Taylor lijken op tijd fit voor duel tegen Liverpool

25 okt 2022, 11:22

Ajax is met Kenneth Taylor en Devyne Rensch aan de laatste training voor het thuisduel van woensdag met Liverpool in de Champions League begonnen. Beide spelers misten de laatste duels van hun club vanwege blessures.

Ook Edson Álvarez staat weer op het trainingsveld. De middenvelder werd zaterdag in de rust van het uitduel met RKC Waalwijk gewisseld omdat hij ziek was. De training van Ajax is maar een kwartier open voor media. Trainer Alfred Schreuder licht om 14.00 uur zijn plannen voor het duel met Liverpool toe tijdens een persconferentie.

Ajax heeft nog een kleine kans om zich voor de achtste finales van de Champions League te kwalificeren. Daarvoor moet de nummer 3 van de poule eerst met minimaal twee doelpunten verschil van Liverpool winnen. In de laatste speelronde van de groepsfase moet Ajax dan ook Rangers FC verslaan en mag Liverpool geen punt tegen Napoli halen.

Ajax heeft een voorsprong van 3 punten op het nog puntloze Rangers FC. De nummer 3 van de poule speelt na de winterstop een extra kwalificatieronde in de Europa League.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.