Terug

Volg Vandaag Inside

Rensch: 'Die beker moest voor Ajax zijn'

Rensch: 'Die beker moest voor Ajax zijn'

18 apr 2021, 22:42

Ajacied Devyne Rensch kneep zichzelf even in een arm na de gewonnen bekerfinale tegen Vitesse (2-1). "Ik win op mijn achttiende jaar een prijs met het eerste elftal van Ajax", glunderde hij. "Wie had dat vorig jaar gedacht?"

De 18-jarige Rensch was niet de enige tiener in de basisploeg van Ajax. Ryan Gravenberch, de maker van de 1-0, moet zijn negentiende verjaardag ook nog vieren. En Jurriën Timber is ook pas 19 jaar. "Dat is mooi toch", zei Rensch. "Dat is ook waar Ajax altijd voor staat."

Rensch miste donderdag de uitwedstrijd tegen AS Roma vanwege een schorsing. "De uitschakeling daar is hard aangekomen", vertelde hij. "Maar we moesten snel verder. Die beker moest voor ons zijn. Gelukkig hebben we gewonnen. Ik denk dat het ook wel verdiend was. We kregen de beste kansen."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.