Terug

Volg Vandaag Inside

René ziet talent uit Eredivisie later bij Feyenoord of PSV voetballen: 'Negentien jaar joh'

René ziet talent uit Eredivisie later bij Feyenoord of PSV voetballen: 'Negentien jaar joh'

24 jan 2024, 08:59

René van der Gijp is onder de indruk van Lequincio Zeefuik. De 19-jarige spits van FC Volendam staat in de belangstelling van FC Twente om de vervanger te worden van de mogelijk vertrekkende Manfred Ugalde.

Transferspecialist Fabrizio Romano meldde dinsdagavond namelijk dat Spartak Moskou FC Twente-aanvaller Ugalde voor ruim tien miljoen euro wil overnemen. De Tukkers houden serieus rekening met een vertrek en zijn dus al bezig met een vervanger. Volgens clubwatcher Leon ten Voorde van Tubantia is FC Volendam-spits Zeefuik een van de spelers die op de lijst staat bij de club uit Enschede.

Zeefuik maakt dit seizoen een sterke ontwikkeling door bij FC Volendam. De 19-jarige spits maakte in vijftien wedstrijden drie doelpunten, waaronder één keer tegen Feyenoord in De Kuip. De doorbraak van Zeefuik is ook René opgevallen: "Ik heb die jongen nu twee goals zien maken dat ik bij mezelf denk: als hij dat doet…", reageerde René dinsdagavond in Vandaag Inside op de vraag van Wilfred Genee of Zeefuik in de toekomst bij Feyenoord of PSV zou kunnen voetballen.

"Pepi maakt ze niet hoor", vervolgde René. "Die kopbal die hij (Zeefuik, red.) maakte tegen Heracles… Ja, tuurlijk is hij een groot talent man. Die kopbal die hij maakt. Hij is negentien jaar joh, dat ventje. Kom op", aldus René over FC Volendam-spits Zeefuik.

Bekijk de kopbal van Zeefuik tegen Heracles Almelo in de onderstaande video vanaf minuut 1:52.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.