Terug

Volg Vandaag Inside

René zat aan tafel met Humberto: 'Ongemakkelijk als dat gewoon tegen je gezegd wordt'

6 mrt 2024, 09:06

René van der Gijp was zondagmiddag aanwezig in het Philips Stadion bij PSV-Feyenoord (2-2) Voor de wedstrijd zat René in de Legends Lounge aan tafel bij Humberto Tan, vertelde hij bij Vandaag Inside.

"Humberto zat tegenover me. Ook lekker, dat dan mensen aan die tafel, die mee zitten te eten, elke keer tegen Humberto zeggen: "Zij (Vandaag Inside, red.) hebben toch echt een veel leuker programma dan jij!" Dat is ongemakkelijk, als dat gewoon tegen je gezegd wordt," lachte René maandagavond bij Vandaag Inside.

Bekijk het in de video bovenaan deze pagina!

Wim Kieft ergerde zich na afloop van PSV-Feyenoord (2-2) aan uitspraken van PSV-trainer Peter Bosz, vertelde hij bij Veronica Offside. Bekijk het in onderstaande video.

Wim ergerde zich aan uitspraken Peter Bosz na afloop van PSV-Feyenoord
1:11
Wim ergerde zich aan uitspraken Peter Bosz na afloop van PSV-Feyenoord

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.