Terug

Volg Vandaag Inside

René zag negativiteit rondom Schuurs bij Ajax: ‘Is vier keer beter dan Šutalo!'

24 feb 2024, 15:56

René van der Gijp vindt dat er te veel negativiteit was rondom Perr Schuurs bij Ajax en ziet in hem een veel betere speler dan in Josip Šutalo (zie video).

“Ik heb Schuurs altijd een goede speler gevonden, maar als die jongen één foutje maakte, werd dat altijd direct gezegd”, herinnert René zich over Schuurs zijn periode bij Ajax. “Weet je hoeveel fouten Šutalo al gemaakt heeft?! Die heeft al 84 fouten gemaakt en die heeft onze Perr Schuurs niet gemaakt, hè. Hij is vier keer beter dan Šutalo. Ik vond altijd dat we overdreven negatief over Schuurs waren. Dat meen ik echt”, besluit René.

Schuurs verliet Ajax in 2022 voor het Italiaanse Torino waar hij lange tijd van vaste waarde was. Echter sloeg voor de winterstop het noodlot toe bij de centrale verdediger en scheurde hij zijn kruisband af in een wedstrijd tegen Internazionale.

René van der Gijp vertelde onlangs in Vandaag Inside dat het vier of vijf jaar zal gaan duren voordat Ajax weer om de titel kan spelen. Bekijk de video hieronder.

René: ‘Het gaat 4 of 5 jaar duren voor Ajax weer om de titel kan spelen’
1:29
René: ‘Het gaat 4 of 5 jaar duren voor Ajax weer om de titel kan spelen’

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.