Terug

Volg Vandaag Inside

René wijst VI-hoogtepunt aan: 'Dat vond ik heel bijzonder'

René wijst VI-hoogtepunt aan: 'Dat vond ik heel bijzonder'

21 dec 2021, 14:26

René en Johan hebben na de allerlaatste uitzending van Veronica Inside in gesprek met De Telegraaf hun VI-hoogtepunt van de afgelopen twintig jaar aangewezen.

'Het hoogtepunt van het programma was wel de doorbraak in Scheveningen toen,' aldus René. 'Dat toen we er gingen zitten 65.000 mensen keken, en na 3,5 week keken er 1,3 miljoen! Dat vond ik heel bijzonder.'

Johan gaat verder: 'Wat ik ook wel een hoogtepunt vond, is dat we een directeur hadden bij RTL, Bert Habets, en die was tot de conclusie gekomen dat praten over voetbal passé was. Hij wou stoppen met ons, en toen hebben we het met allerlei sponsoring nog een jaartje volgehouden. En toen wonnen we de Televizier Ring! Dus dat had Bert Habets heel goed gezien,' concludeert Johan cynisch.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.