Terug

Volg Vandaag Inside

René vindt het sneu voor Driouech na afgeketste transfer: 'Dit was het moment voor hem'

René vindt het sneu voor Driouech na afgeketste transfer: 'Dit was het moment voor hem'

3 feb 2024, 16:29

René van der Gijp heeft het te doen met Couhaib Driouech, die zijn transfer zag mislopen op de laatste dag van de transfermarkt naar PSV.

"Ik vind het nog steeds heel sneu voor die jongen van Excelsior (Driouech, red.)", begon René vrijdagavond in Vandaag Inside over Driouech. "Ah, hartstikke sneu man. Dan sta je in de belangstelling van Feyenoord en PSV, je zit in Eindhoven, je denkt nou: ik word gekeurd en dat komt rond en klaar. En dan speel je weer bij Excelsior. Dat is toch triest man."

"Maar dat komt wel René", reageerde Johan vervolgens, waarna René doorging: "Dat weet ik wel, Johan. Maar je weet ook: die gaan hem nu de komende maanden volgen en speelt hij minder, dan hebben ze weer een andere speler op het oog. Dit was voor Driouech het moment", aldus René.

Driouech verloor vrijdagavond met Excelsior op bezoek bij Almere City (2-1) en deed na afloop voor de camera van ESPN zijn verhaal: "Ik vind het heel jammer dat het zo is gegaan, maar ik snap het wel", aldus de 21-jarige buitenspeler. "Ik begrijp Excelsior wel. Zij wilden een vervanger voor mij halen en dat is niet gelukt. PSV had veel geld voor me over, daar spreekt alleen maar waardering uit. Het betekent dat ik goed bezig ben."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.