Terug

Volg Vandaag Inside

René vertelt hilarische anekdote over kraambezoek met Wim Suurbier

René vertelt hilarische anekdote over kraambezoek met Wim Suurbier

3 mrt 2021, 10:14

René van der Gijp was dinsdagavond samen met zijn vrouw Minouche en Michel van Egmond te horen op Clubhouse. De analist vertelde een hilarische anekdote over een kraambezoek dat hij ooit bracht met Wim Suurbier.

'Dat is echt al heel lang geleden,' begint René. 'Wim Suurbier en ik gingen op kraamvisite. Wij kwamen daar binnen en daar zat een heel klein ventje, van een maandje of acht, op een potje. En wij zaten daar samen naar te kijken, en dat vrouwtje ging koffie zetten in de keuken. En toen heeft Wimpie dat ventje bij mij op schoot gezet, hij is met dat potje de slaapkamer ingerend, heeft er een enorme bolus in gelegd, komt terug en zet dat ventje er weer op.'

Hij vervolgt: 'En toen kwam dat vrouwtje met die koffie. En op gegeven moment heeft ze dat ventje van dat potje gehaald en ze is zich helemaal de pleuris geschrokken! Die wilde bijna 112 bellen. Die dacht bij zichzelf: wat is hier aan de hand? Normaal komen er kleine keuteltjes uit en wat er nu ligt kan een koe nog niet neerleggen!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.