Terug

Volg Vandaag Inside

René verklaart kledingkeuze: 'Dat is lekkerder dan klaarkomen!'

René verklaart kledingkeuze: 'Dat is lekkerder dan klaarkomen!'

20 juni 2022, 14:04

In Burning Rubber gaat Ruud Gullit op bezoek bij (oud-)voetballers met een bijzondere liefde voor auto's. In aflevering 4 van de Videoland-serie bezoekt Gullit zijn oud-ploeggenoot René van der Gijp, die hem zijn auto-collectie laat zien. 

Wanneer Ruud Gullit aankomt in Dordrecht, doet René de deur open in de voor hem inmiddels kenmerkende UGG's. Gullit lacht en zegt: 'Ik ken je niet anders meer dan met die schoenen. Hoe is het jongen? Jij leeft op die schoenen, hè?'

René antwoordt: 'Ja, lekker man. Ik heb deze nu voor het eerst aan. Dat is lekkerder dan klaarkomen. UGG's voor het eerst aantrekken, dat is het állerlekkerste wat er is.'

In de uitzending laat René onder andere zijn favoriete auto zien (lees het artikel hier) en laat hij ook zijn allereerste auto zien. Lees dat artikel hier!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.