Terug

Volg Vandaag Inside

René van der Gijp in top 10 met mooiste Eredivisiegoals PSV aller tijden

René van der Gijp in top 10 met mooiste Eredivisiegoals PSV aller tijden

28 jan 2021, 12:13

Eran Zahavi maakte begin deze maand tegen Ajax het 5000e Eredivisiedoelpunt van PSV. Ter ere van dit jubileum ging PSV op zoek naar haar tien mooiste doelpunten ooit gemaakt in de Eredivisie.

PSV selecteerde uit alle 5000 Eredivisiedoelpunten de 500 mooiste, waarna supporters hun top 10 konden samenstellen. De uiteindelijke top 10 is nu bekend en niemand minder dan René van der Gijp is terug te vinden op de tiende plaats.

René scoorde op 28 september 1985 een prachtig doelpunt tegen AZ na een pass van Ruud Gullit. Bekijk de goal én de overige doelpunten in de top 10 in de video hieronder!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.