Terug

Volg Vandaag Inside

René: 'Ik zeg het niet snel maar hij is een gevaarlijke gek'

René: 'Ik zeg het niet snel maar hij is een gevaarlijke gek'

8 sep 2022, 13:40

René van der Gijp heeft met verbazing gekeken naar de uitschakeling van tennisser Nick Kyrgios in de kwartfinales van de US Open. De Australiër verloor van de Rus Karen Chatsjanov en sloeg na afloop van die partij uit frustratie twee rackets kapot.

“Ik zou je zeggen: ik zeg het niet snel maar hij is een gevaarlijke gek”, zegt Gijp bij Vandaag Inside over Kyrgios, die bekendstaat om zijn controversiële acties op en naast de baan. “Ik heb ook naar de Wimbledon-finale gekeken waar hij in speelde, maar hij is niet af en toe even bezig met een ander, maar drie uur lang…”

René zag de tennisser onlangs zelfs tekeergaan tegen zijn trainer. “Hij gaf zijn trainer de opdracht om alleen nog te juichen, bij alles wat hij deed. Ook als hij missloeg. Hij is niet goed, hij is écht niet goed”, concludeert de analist. 

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.