Terug

Volg Vandaag Inside

René van der Gijp en Michel van Egmond dinsdagavond te horen op Clubhouse

René van der Gijp en Michel van Egmond dinsdagavond te horen op Clubhouse

2 mrt 2021, 19:12

René van der Gijp en Michel van Egmond zullen dinsdagavond vanaf 20:00u te horen zijn op Clubhouse, zo laat Minouche, de vrouw van René, weten op Instagram.

'Gijp' en Van Egmond zullen te horen zijn in de room 'De Uitsmijter #1', verwijzend naar de rubriek die de twee ooit maakten voor Voetbal International. De room, die wordt gehost door Minouche, heeft de beschrijving: 'Een uur lang lullen over actualiteiten, voetbal en alle andere onzin waar we dagelijks mee te maken hebben. Er is mogelijkheid tot het stellen van vragen. Join!'

Clubhouse is een app waarmee mensen kunnen meeluisteren en meepraten in groepsgesprekken. De app is sinds kort erg populair. Mensen kunnen alleen op uitnodiging van gebruikers een account aanmaken.

René van der Gijp en Michel van Egmond zijn vanaf 20:00 uur te horen op Clubhouse in de room 'De Uitsmijter #1'.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.