Terug

Volg Vandaag Inside

René van der Gijp diep onder de indruk: 'Het is écht een absoluut fenomeen!'

René van der Gijp diep onder de indruk: 'Het is écht een absoluut fenomeen!'

9 feb 2021, 20:02

Tampa Bay Buccaneers won begin deze week de 55e editie van de Super Bowl. In de eindstrijd werd Kansas City Chiefs met 31-9 verslagen. Quarterback Tom Brady (43) won zijn zevende Super Bowl-titel en werd voor de vijfde keer verkozen tot MVP.

Brady is nu de oudste quarterback die de Super Bowl weet te winnen. De 43-jarige Amerikaan leidde zijn team mee naar de overwinning door in de eerste helft drie touchdowns te scoren en zo al snel alle spanning weg te nemen. Kansas City Chiefs kwam daarna niet meer in de wedstrijd.

In huize Van der Gijp is het traditie om jaarlijks tot diep in de nacht de Super Bowl te volgen. Ook dit jaar was het weer raak en de analist heeft in het bijzonder genoten van Brady, zo vertelde hij maandag aan tafel bij Veronica Inside. ‘Ik kijk voor Tom Brady. Hij heeft meer Super Bowls gewonnen dan welke club dan ook.'

‘Het is écht een absoluut fenomeen', vervolgt Gijp. ‘Als hij er volgend jaar niet bij is, dan kijk ik niet meer. Ik kijk púúr voor hem, het is echt razend knap man van die gozer!’

Brady wordt gezien als de beste quarterback aller tijden in het American football. Hij verruilde na het afgelopen seizoen na twintig jaar de New England Patriots voor Tampa Bay Buccaneers. Hij leidde de Patriots in 2019 voor de zesde keer naar de winst van de Super Bowl. Ook in 2002, 2004, 2005, 2015 en 2017 pakte hij er de titel.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.