Terug

Volg Vandaag Inside

René van der Gijp: 'Als mensen wel kijken, dan denken ze: 'Die is dakloos''

René van der Gijp: 'Als mensen wel kijken, dan denken ze: 'Die is dakloos''

8 mrt 2022, 11:00

René van der Gijp mag dan wel iedere werkdag op televisie te zien zijn in VI Vandaag, hij wordt nauwelijks herkend op straat. Dat ligt niet aan zijn bekendheid, maar aan zijn eigenzinnige kledingkeuze, zo vertelt hij tegenover Veronica Superguide.

'Ik loop meestal in een trainingspak met Uggs eronder, pet op, daar overheen een capuchon. Er is geen hond die naar me kijkt, en als ze dat wel doen dan denken ze: 'Die is dakloos,'' vertelt René, die dit niet doet om niet herkend te worden: 'Ik voel me daar gewoon lekker bij. Eigenlijk word ik nooit herkend, behalve als ik ergens ga eten.'

'Dan zijn er weleens mensen die onaangekondigd bij me aan tafel komen zitten,' gaat hij verder.' René laat de mensen geen vorkje meeprikken: 'Nou nee, maar ik heb er ook niet veel moeite mee. Het is in het grote geheel maar een klein probleempje; als ik me buiten mijn eigen erf begeef, dan komen er mensen naar me toe. Dat moet je maar op de koop toenemen.'

Het hele interview met René is te lezen in Veronica Superguide 11. Het tijdschrift ligt nu in de winkel.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.