Terug

Volg Vandaag Inside

René trekt conclusie: 'Die Giménez gaat hem niet worden, een bal vasthouden lukt niet eens meer'

9 apr 2024, 20:57

René van der Gijp vertelt in de KieftJansenEgmondGijp podcast dat hij het niet meer goed ziet komen met Santiago Giménez.

“Die Giménez gaat hem niet worden", begint René over de Feyenoord-spits die momenteel een mindere periode doormaakt bij de Rotterdammers. Giménez kwam tijdens de tweede seizoenshelft pas drie keer tot scoren. "Het verval bij hem is veel te groot. Die komt niet bij een topclub terecht, dat kan niet. Een spits kan nooit 38 wedstrijden goed zijn, maar als je verval zo groot is dat je met tien man komt te spelen… Een bal vasthouden lukt niet eens meer."

Wim Kieft sluit zich bij René aan: "Die jongen is wel erg met zichzelf bezig. Het is helemaal weg. Het kan niet zo zijn dat je langere tijd losgaat, ook in de Champions League, en dat je er daarna ineens helemaal niets meer van kan. Het zal ook wel iets met vertrouwen te maken hebben. Verder is het gewoon een sta-in-de-weg. Al kan Ayase Ueda er ook niet zoveel van", besluit de analist.

Jan Boskamp maakte zich eerder in Veronica Offside ook zorgen over Santiago Giménez: "Ik ben bang dat hij op Jørgensen gaat lijken!" Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.