Terug

Volg Vandaag Inside

René stelt Louis van Gaal voor als nieuwe Koning TOTO

René stelt Louis van Gaal voor als nieuwe Koning TOTO

2 apr 2021, 21:35

In de TOTO-rubriek Ver van mijn bet show krijgt René van der Gijp van Koning TOTO Andy van der Meijde de vraag om tien euro in te zetten op een zelfbedachte bet. De Veronica Inside-analist doet een bijzondere suggestie voor een nieuwe Koning TOTO.

'Jij bent volgend seizoen geen Koning TOTO meer,' is de verwachting van René. Andy reageert: 'Hoe weet jij dat nou man? Wie moet je dan kiezen?' René antwoordt: 'Nou ja… Louis van Gaal?'

'Die zou me wel kunnen vervangen, lacht Andy. René: 'Hij is de enige die als je hem belt, zegt: 'Ik dacht al… Waar blijven jullie?' Bekijk de video met Andy en René

!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.