Terug

Volg Vandaag Inside

René steekt loftrompet: 'Dat ventje heeft het buitengewoon goed gedaan!'

René steekt loftrompet: 'Dat ventje heeft het buitengewoon goed gedaan!'

12 dec 2022, 14:59

John de Bever is van mening dat het Nederlands elftal heeft verloren van Argentinië, omdat het de slechtste voorhoede had van het WK. In tegenstelling tot De Bever, is René van mening dat je Cody Gakpo in ieder geval niets kwalijk mag nemen.

"We doen nou net of het aan de scheidsrechter heeft gelegen, die was ook slecht. Maar Nederland heeft verloren, omdat ze gewoon de slechtste voorhoede hadden van het WK", zei De Bever zondagavond in De Oranjewinter. "En dan kunnen ze allemaal wel zeggen van niet. Maar Depay was niks, Gakpo niks en Bergwijn was ook niks."

"Achteraf hadden ze Weghorst en De Jong er eerder in moeten zetten, want die gingen door het vuur", vervolgde De Bever. "Als ze in de verlenging door gevoetbald hadden zoals in het laatste kwartier, dan had Nederland gewoon gewonnen. Van Gaal heeft gegokt op de strafschoppen, dat denk ik. Anders zou ik niet weten waarom ze ineens met zijn elfen gingen terugzakken", aldus de volkszanger.

Van de Oranje-voerhoede heeft Gakpo het in de ogen van René 'buitengewoon goed gedaan'. "Van de drie, Bergwijn, Memphis en Gakpo. Konden wij van Gakpo eigenlijk het minste verwachten, maar hij heeft toch het meeste gebracht", reageerde René op De Bever. "Echt knap. Hij is degene waarvan we dachten als hij een minder toernooi speelt, dan kunnen we hem dat niet aanrekenen. Eerste toernooi en zoveel interlands nog niet achter zijn naam. Hij heeft het buitengewoon goed gedaan dat ventje, man!", aldus René.

Verder is René tot de conclusie gekomen dat bondscoach Louis van Gaal niets te verwijten valt voor de uitschakeling op het WK door Argentinië. Bekijk het terug in de onderstaande video.

René concludeert: 'Van Gaal heeft echt alles goed gedaan tijdens WK'
1:42
René concludeert: 'Van Gaal heeft echt alles goed gedaan tijdens WK'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.