Terug

Volg Vandaag Inside

René schrok van actie Brobbey tijdens duel met Aston Villa: 'Zonde man!'

René schrok van actie Brobbey tijdens duel met Aston Villa: 'Zonde man!'

8 mrt 2024, 12:29

René van der Gijp is donderdagavond geschrokken van een actie van Brian Brobbey in de Conference League-wedstrijd tegen Aston Villa (0-0). René zag in de eerste helft de Ajax-spits op keeper Emiliano Martínez afgaan, maar de aanvaller vond het zijnet: "Hier schrok ik wel van."

René zag Brobbey worstelen: "Hier schrok ik wel van, moet ik heel eerlijk zeggen, zijn motoriek, hoe moeilijk hij het heeft, daar schrok ik echt van," blikt René terug op de Ajax-aanval (zie bovenstaande video). "Als je het over de top hebt, dan moet je gewoon in een rechte lijn naar de keeper toe. Maar Brobbey is aan het zoeken en aan het bewegen, het is heel bonkig wat hij doet. Er zit weinig finesse in, zonde man!' besluit René."

Brobbey gaf na de wedstrijd in een interview met Noa Vahle aan dat hij het lastig heeft met het nieuwe systeem dat Ajax sinds kort hanteert. Bekijk het in onderstaande video.

Brobbey heeft het lastig met nieuw Ajax-systeem: 'Ik moet ermee leven'
2:13
Brobbey heeft het lastig met nieuw Ajax-systeem: 'Ik moet ermee leven'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.