Terug

Volg Vandaag Inside

René reageert op uitspraak Ronald Koeman: 'Dit kan toch niet?!'

René reageert op uitspraak Ronald Koeman: 'Dit kan toch niet?!'

7 feb 2024, 18:56

René van der Gijp heeft zondag met verbazing gekeken naar NOS Studio Voetbal en Goedemorgen Eredivisie op ESPN. Dat vertelde hij een dag later bij Vandaag Inside.

"Laten we nou geen mensen meer aan tafel zetten die niets zeggen," begon René. "Ik heb naar Earnest Stewart bij Studio Voetbal zitten kijken: die zegt helemaal niks. Hij zegt af en toe ook: daar wil ik geen antwoord op geven. Stop daarmee!"

"En ik zit zondag naar Koeman te kijken, en die Koeman zegt tegen Hans Kraay: Wij volgen Zirkzee. Waarna Hans zegt: Wat zie je dan? Koeman denkt heel lang na, en zegt: Dan zie ik een speler die bij Bologna in Italië speelt. Dan haak ik echt af. Dit kan toch niet, Johan?"

Johan was het roerend met René eens: "Ik heb beide programma's ook gezien, en ik denk er precies zo over. Wat doe je de mensen aan om mensen neer te zetten die met meel in de mond praten? Ze hebben een functie waarbij ze zichzelf wijsgemaakt hebben: We kunnen niks meer zeggen. Ze gaan er puur uit een soort ijdelheid zitten."

"Ze staan vol op de rem," ging René nog even verder. "Ze zeggen niets, gewoon niets! Hoe kun je nou zeggen over Zirkzee: Ik zie een speler die bij Bologna in Italië speelt. Je zag 'm nadenken, want hij wilde dit niet zeggen natuurlijk. Maar wat hij wilde zeggen, daar dacht hij van: dat kan ik niet zeggen."

Johan concludeerde: "Hans probeerde het nog wel, maar hij had ook kunnen zeggen: Ronald, waarom ben je niet lekker uit blijven slapen? Wat kom je hier doen? Onze uitzending verpesten?"

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.