Terug

Volg Vandaag Inside

René rankt cabaretiers: 'Hij is voor mij echt de koning'

René rankt cabaretiers: 'Hij is voor mij echt de koning'

7 nov 2019, 16:19

René werd onlangs in een verkiezing van Veronica Magazine bekroond tot 'De Grappigste Nederland', in een interview met het blad vertelt onze analist waar hij zelf om kan lachen.

"Hans Teeuwen, Theo Maassen, Nico Dijkshoorn. Martijn Koning, al is hij vaak heel flauw. Theo is voor mij echt de koning, we appen en mailen regelmatig en ik ga naar al zijn shows. De laatste, De Boze Witte Man, is briljant: daarin noemt hij allemaal witte mensen op die iets gepresteerd hebben. Wel veertig namen in een minuut tijd. Het ligt er echt ontzettend dik bovenop dat het grappen zijn en dan nog nemen mensen er aanstoot aan. Sunny Bergman is erbij weggelopen," giert René van het lachen.

Daarnaast zijn er ook mensen waar René graag naar luistert zonder dat hij onder de tafel van het lachen ligt. "Maarten van Rossum bijvoorbeeld, dat onderkoelde vind ik leuk. Hij lijkt een beetje op Johan Derksen."

Er zijn ook comedians waar René metéén verder zapt. "Een beetje makkelijk misschien, maar met die Jandino kan ik helemaal niks. Of Jörgen Raymann als vrouw verkleed: ook niet zo mijn ding."

Lees het hele interview met René in Veronica Magazine 45, vanaf nu te koop in de winkel.

VIDEO - René gaat 4x naar dezelfde show van Theo Maassen: 'Hij komt op als aap'

René gaat vier keer naar zelfde show Theo Maassen: ‘Hij komt op als aap’
6:57
René gaat vier keer naar zelfde show Theo Maassen: ‘Hij komt op als aap’

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.