Terug

Volg Vandaag Inside

René pleit voor meer vrouwelijke gasten bij Vandaag Inside: 'Een beetje andere energie erin!'

8 dec 2023, 11:23

René van der Gijp zou het gezellig vinden als er wat meer vrouwen plaats zouden nemen aan tafel en aan de bar bij Vandaag Inside: "Een beetje andere energie erin!"

Wilfred sprak donderdagavond van een 'hengstenbal', toen hij in de studio zat met Johan, René, Wierd Duk en Sam Hagens. René was het met Wilfred eens en pleitte vervolgens voor meer vrouwelijke gasten bij Vandaag Inside.

"We moeten een beetje meer vrouwen erbij hebben," aldus René. "Ik vind het wel gezellig met een vrouw erbij! Altijd leuk. Een beetje andere energie erin." René dacht bijvoorbeeld aan de Vlaamse psychologe en seksuologe Goedele Liekens: "Dat vind ik een leuk mens! Zij zat vaak bij Jinek, maar nu zit ze niet meer bij RTL."

Vrijdagavond is er in tegenstelling tot donderdag wél weer een vrouw te gast bij Vandaag Inside: Hélène Hendriks neemt plaats aan tafel bij Johan, Wilfred en René. Vandaag Inside is vanaf 21:35u te zien bij SBS6!

Onlangs vond er bij Vandaag Inside een 'ladies night' plaats, met Hélène Hendriks aan tafel en Merel Ek en Roxane Knetemann aan de bar. Die avond ving Johan een opvallend gesprek op, vertelde hij in de uitzending: "Ik heb blozend in m'n kleedkamer gezeten!" Bekijk het in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.