Terug

Volg Vandaag Inside

René over strafeis voor bestuurder overval: 'Ik heb er eigenlijk mee te doen'

René over strafeis voor bestuurder overval: 'Ik heb er eigenlijk mee te doen'

16 okt 2020, 15:35

René heeft bij RTL Boulevard gereageerd op de strafeis voor de bestuurder van de mislukte overval die in april van dit jaar plaatsvond: 'Ik heb er eigenlijk mee te doen.'

René werd in april van dit jaar voor zijn huis opgewacht door drie gemaskerde mannen. Ze sloegen met hamers op de ruiten van zijn auto, maar door het gepantserde glas in de auto van René wist hij te ontkomen.

Donderdag werd bekend dat het Openbaar Ministerie 24 maanden cel, waarvan vier voorwaardelijk, tegen de chauffeur van de mislukte overval heeft geëist. Ook is er een proeftijd van twee jaar geëist. De overige daders zijn nog niet bekend.

René reageert bij RTL Boulevard op de strafeis: 'Ik heb er eigenlijk mee te doen ook. Dan ga je met drie inbrekers op pad om iemand te beroven. Dat schiet lekker op. Ik heb nou niet het gevoel dat als je 's avonds thuiskomt, dat je daar een lekker gevoel aan overhoudt.'

Hij vervolgt: 'Dat jochie moet voorkomen. Hij is 21 jaar en heeft nog een heel leven voor zich. Nee, het zijn allemaal geen dingen waar ik echt heel erg vrolijk van word. Misschien heeft hij ervan geleerd, misschien ook niet. Het is te hopen van wel voor hem.'

Beluister hieronder de reactie van René:

In Veronica Inside reageerde René ook op de overval. Bekijk het in de video hieronder.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.