Terug

Volg Vandaag Inside

René over nieuwe talkshow RTL: 'Dat zou Hélène moeten presenteren!'

René over nieuwe talkshow RTL: 'Dat zou Hélène moeten presenteren!'

10 juni 2022, 13:35

René van der Gijp zou Hélène Hendriks graag zien als presentatrice van de nieuwe voetbaltalkshow van RTL. Afgelopen week liet een woordvoerder aan NU.nl weten dat RTL van plan is om bij de start van het nieuwe Champions League-seizoen weer met een voetbaltalkshow te komen.

Over de presentator en tafelgasten is nog niets bekend. René zou Hélène Hendriks graag zien als presentatrice van de nieuwe RTL-talkshow, zo vertelde hij donderdagavond bij Vandaag Inside: 'Jij moet lekker die nieuwe talkshow bij RTL gaan doen. De sporttalkshow, op maandag en vrijdag.' Wilfred reageerde verbaasd: 'Dat gaat Humberto toch doen?' 'Nee, dat moet zij doen, joh,' aldus René. 'Maar dat kan toch niet, ze werkt toch bij Talpa,' vroeg Wilfred zich af. 'Dat maakt toch geen reet uit! Over een half jaar zijn we allemaal vrienden,' doelde René op de fusieplannen van RTL en Talpa.

'Je hebt leuke sportprogramma's gehad,' ging hij verder. 'Matthijs van Nieuwkerk met Wilfried de Jong, Holland Sport, dat vond ik een leuk sportprogramma. Maar daar is over nagedacht! Maar ik weet zeker dat zij dadelijk gewoon denken: zet vier mannen aan een tafel, zet er een presentator neer, en dat komt goed. Dat komt niet goed! Je moet daar een beetje over nadenken.'

René zou Humberto Tan niet geschikt vinden als presentator van de voetbaltalkshow: 'Tuurlijk niet. Dat heeft hij toch al bewezen? Op zondagavond wat hij doet, op zich is dat oké. Laat Hélène het nou gewoon doen! Zij kan dat toch presenteren en af en toe hier zitten. Dat maakt dan toch geen reet meer uit? Dat is één!' Johan is het met René eens dat Humberto niet geschikt zou zijn voor de nieuwe RTL-talkshow ('Hij is geen goede man voor de sport'), maar denkt niet dat Hélène, ondanks een mogelijke fusie tussen RTL en Talpa, de show zal gaan presenteren: 'Zij is van ons! Het is niet zo dat we dan zomaar wederzijds overstappen. Het blijven wel aparte zenders. Ik denk dat ze het bij SBS niet zo'n goed idee vinden.'

Hélène was afgelopen seizoen regelmatig te zien als presentatrice van HLF8, nadat Johnny de Mol besloot voorlopig te stoppen na een nieuwe beschuldiging van ongepast gedrag aan zijn adres. Volgens Hélène keert Johnny na de zomer 'gewoon' weer terug: 'Dat gaat Johnny gewoon doen, bij mijn weten. Het is toch zijn programma? Volgens mij is er dan al een verhoor geweest en alles.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.