Terug

Volg Vandaag Inside

René over coachende Tadic: 'Een gekkie, die zich als leider te serieus neemt'

René over coachende Tadic: 'Een gekkie, die zich als leider te serieus neemt'

11 okt 2022, 12:31

Dusan Tadic werd afgelopen zaterdag vroegtijdig gewisseld in het uitduel met FC Volendam (2-4) en ging vervolgens zelf druk coachend langs de zijlijn staan. René van der Gijp begrijpt niet zo goed waarom, zo vertelde hij maandagavond bij Vandaag Inside.

"Tadic is een beetje een gekkie, die zich als leider wat te serieus neemt. Die voelt zich echt de grote leider van Ajax en dan ga je dat krijgen. Dit wordt al snel lachwekkend", aldus René. Ook Johan Derksen had weinig begrip voor de actie van de Ajax-captain. "Die trainer had gewoon moeten zeggen dat hij even moest gaan zitten of moest gaan douchen", vertelt Johan over Tadic.

Volgens tafelgast Job Knoester had een ervaren kracht als Maarten Stekelenburg moeten ingrijpen in de dug-out. "Zijn medespelers toch ook? Zo'n Stekelenburg heeft hartstikke veel ervaring. Trek hem aan zijn jas en zeg: 'Zitten jij!'"

Ajax speelt woensdag in de Champions League tegen Napoli zonder Dusan Tadic. De Serviër kreeg in het thuisduel tegen de Italianen (1-6) twee gele kaarten en moet het duel in Napels dus aan zich voorbij laten gaan.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.