Terug

Volg Vandaag Inside

René over Antony: 'Hij moet ook geen clown worden, hè!'

René over Antony: 'Hij moet ook geen clown worden, hè!'

6 sep 2022, 14:09

Manchester United boekte afgelopen weekend de vierde zege op rij in de Premier League. Na overwinningen op Liverpool, Southampton en Leicester werd zondag Arsenal met 3-1 verslagen. Antony maakte zijn debuut voor The Red Devils en was direct trefzeker. Toch liet René van der Gijp zich maandagavond in Vandaag Inside enigszins kritisch uit over de Braziliaanse dribbelaar.

Over het openingsdoelpunt van Antony zei René: "Een prima goal. Het was niet de moeilijkste, die hadden wij ook gemaakt, maar hij deed het knap. Maar hij moet ook geen clown worden, hè?! Dat gedoe met het kussen van dat logo," doelde René op de manier van juichen van de aanvaller. "En de hele tijd dat voetje over die bal... Hij moet geen clown worden, hij moet niet op je lachspieren gaan werken."

"Maar ik moet zeggen: ik vond dat Arsenal wel lekker spelen," ging René verder over de tegenstander van Manchester United. "Zo, die speelden goed man! Maar die spelen de bal ook nog zes keer naar elkaar in de zestien, er moet ook een keer geschoten worden natuurlijk."

In Veronica Offside werd Andy maandagavond gevraagd of hij in zijn tijd als voetballer weleens een clublogo heeft gekust. Bekijk zijn reactie in de video hieronder.

Andy ziet Antony het logo van Manchester United kussen: 'Ik kus liever andere dingen'
0:44
Andy ziet Antony het logo van Manchester United kussen: 'Ik kus liever andere dingen'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.