Terug

Volg Vandaag Inside

René op tijd hersteld voor een nieuwe uitzending van De Oranjewinter!

René op tijd hersteld voor een nieuwe uitzending van De Oranjewinter!

5 dec 2022, 09:10

Vanavond staat er weer een gloednieuwe aflevering van De Oranjewinter op het programma. René van der Gijp ontbrak zondagavond vanwege koorts, maar is op pakjesavond gewoon weer van de partij. Niemand minder dan Job Knoester is te gast.

Vanwege de afwezigheid van René, mocht kijkcijferkanon Job zondag al invallen. "Nou de échte kijkcijferkanonnen zijn jullie natuurlijk. Hij is ziek, dus laten we hopen dat hij weer snel terug is." Wilfred had begrip voor de keuze van René om rust te nemen: "Hij was gister (zaterdagavond, red.) natuurlijk ook al wat ziekjes".

Zijn afwezigheid werd ook aan tafel opgemerkt. "Hij heeft iets waar álle cabaretiers jaloers op zijn: die heeft de lach aan zijn kont hangen. En dat heb je óf dat heb je niet. Ik heb het niet en Wilfred zéker niet!", aldus Johan. Voor Hélène Hendriks voelde het ook anders: "Niks ten nadele van jou Job, maar dat merk je meteen. Dus kom maar snel terug, René". Job vindt dat niet meer dan logisch: "Dit hele programma draait al jarenlang om de chemie tussen Johan, Wilfred én René".

Vanwege de afwezigheid van René in De Oranjewinter werd Job de prangende vraag gesteld: 'Kan jij ook zo hard om je eigen grappen lachen?' Kijk het fragment hieronder terug!

Grieperige René afwezig: ‘Kan jij ook om je eigen grappen lachen, Job?’
0:51
Grieperige René afwezig: ‘Kan jij ook om je eigen grappen lachen, Job?’

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.