Terug

Volg Vandaag Inside

René ontvangt positieve reacties van Vandaag Inside-kijkers: 'Daar doe je het ook voor'

René ontvangt positieve reacties van Vandaag Inside-kijkers: 'Daar doe je het ook voor'

26 jan 2024, 14:44

René van der Gijp wordt niet vaak herkend op straat, omdat hij niet vaak buiten komt. Maar als René buiten komt, ontvangt hij positieve reacties van de Vandaag Inside-kijkers.

"Ik kom niet vaak buiten, behalve in het weekend", begon René woensdag in Vandaag Inside. "Alleen op zaterdagavond en als ik hier kom. Maar over het algemeen als ik op vakantie ben, dan is het niet zozeer specifiek naar mij, maar gewoon dat ze veel plezier aan het programmaatje beleven. Dat vind ik wel leuk."

"Dan gaat het niet om jou of om mij of Johan of wie dan ook, maar dan zeggen ze gewoon: godverdomme, daar hebben we veel lol van, van wat jullie doen. Nou, dat is toch leuk. Daar is niks mis mee. Daar doe je het toch ook een beetje voor hè", aldus René.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.