Terug

Volg Vandaag Inside

René onder indruk van Utrecht-aanvaller: ‘Daar heeft Feyenoord een hele goede aan!’

René onder indruk van Utrecht-aanvaller: ‘Daar heeft Feyenoord een hele goede aan!’

19 dec 2020, 14:57

René is de afgelopen tijd in toenemende mate fan geworden van Utrecht-aanvaller Gyrano Kerk, zo vertelde hij gisteren tijdens Veronica Inside. De 25-jarige aanvaller maakt een goede ontwikkeling door bij de Domstedelingen en kan rekenen op positieve woorden van René.

‘Ik zweer het je, van die Kerk ben ik zo langzamerhand wel fan aan het worden’, begint René. ‘Als je op de counter speelt zoals Feyenoord dat bijvoorbeeld doet, dan heb je aan die Kerk een hele goede. Hij is enorm sterk’.

René ziet ook nog verbeterpunten. ‘Ik geloof, maar ik kan er nu best wel naast zitten, dat hij best vaak buiten adem is. Volgens mij kan je hem conditioneel nog sterker maken, zodat hij die versnelling nog vaker kan inzetten. Daar heb je als tegenstander een waanzinnige kluif aan!’

Bekijk de hele uitzending van Veronica Inside hier terug.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.