Terug

Volg Vandaag Inside

René onder indruk van spits: 'Dan heb je een pleurisavond als tegenstander hoor'

René onder indruk van spits: 'Dan heb je een pleurisavond als tegenstander hoor'

24 apr 2021, 10:40

Gyrano Kerk speelde afgelopen woensdag volgens de mannen een sterke wedstrijd tegen Ajax. René is ervan overtuigd, dat je als tegenstander een vervelende wedstrijd tegemoet gaat als je tegen Kerk moet spelen.

'Weet je wie ik goed vond spelen Jan, die spits van Utrecht (Kerk, red.). Dan heb je een vervelende pleurisavond als tegenstander hoor, zo! Hij hield de ballen ook goed bij zich Jan', vertelde René in de uitzending van vrijdag 23 april.

Ook Jan heeft genoten van de snelle aanvaller van FC Utrecht. 'Kerkie? Ja! Die heeft zich de kolere gelopen. Timber en Martinez zijn normaal altijd snel, maar hij ging altijd achter de links of rechtsback langs.'

FC Utrecht kwam in dertiende minuut op een 0-1 voorsprong, nadat Nicolás Tagliafico Kerk onderuithaalde in het strafschopgebied. De linksback van Ajax maakte volgens Johan opnieuw een wilde indruk. 'Kerk was ook sneller als die jongen (Tagliafico, red.), daarom deed hij zo’n rare tackle.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.