Terug

Volg Vandaag Inside

René lovend over Tjaronn Chery: 'Gewoon echt een hele goede speler!'

8 mei 2024, 11:06

René van der Gijp heeft zich dinsdagavond bij Vandaag Inside lovend uitgelaten over NEC-middenvelder Tjaronn Chery. De analist vraagt zich hardop af of er niet meer in de carrière van de 35-jarige speler had gezeten.

René zei over Chery: "Altijd als ik naar die jongen zit te kijken... Hij heeft een goede balaanname; altijd naar voren, hij is technisch goed, het is niet de langzaamste, en dan denk ik: het hoeft niet altijd aan jezelf te liggen. Had er niet een beetje meer in gezeten?"

"Het is gewoon echt een hele goede speler. In de bekerfinale in De Kuip tegen Feyenoord vond ik 'm ook goed! Hij is héél comfortabel aan de bal. Dan denk ik: een club als Feyenoord had best gekund! Zonde man. Goed spelertje," besloot René.

Tjaronn Chery was in december nog trefzeker namens Maccabi Haifa tegen Panathinaikos in de Europa League. Bekijk het doelpunt in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.