Terug

Volg Vandaag Inside

 René lovend: ‘Hij is eigenlijk een nóg betere uitvoering van Frenkie de Jong’

René lovend: ‘Hij is eigenlijk een nóg betere uitvoering van Frenkie de Jong’

23 aug 2022, 15:26

René van der Gijp vindt Real Madrid-middenvelder Luka Modric de betere versie van Frenkie de Jong, zo vertelde hij maandagavond in Vandaag Inside. De analist vindt het scorend vermogen van de Kroaat doorslaggevend.

"Ondanks dat hij best veel loopt met de bal, scoort hij ook nog veel. Het is gewoon zo'n goede voetballer, echt niet normaal", vertelt René, kijkend naar de prachtgoal van Modric tegen Celta de Vigo.

Volgens Johan is de fitheid van de Kroaat ook één van de redenen waarom hij zolang op het hoogste niveau blijft schitteren. "Hij heeft ook het lichaam om lang mee te kunnen", concludeert de nestor van Vandaag Inside.

De Madrilenen wonnen het duel tegen Celta met 1-4 en hebben zes punten uit twee La Liga-duels, net als Villarreal, Osasuna en Real Betis. Directe concurrent Barcelona volgt kort daarachter met vier punten uit twee duels. De mannen van trainer Xavi wonnen afgelopen zondag de tweede wedstrijd van het seizoen met 1-4 op bezoek bij Real Sociedad.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.