Terug

Volg Vandaag Inside

René Le Blanc stelt bezorgde fans gerust met post op social media

René Le Blanc stelt bezorgde fans gerust met post op social media

25 juni 2022, 19:35

Fans van René Le Blanc kunnen opgelucht ademhalen. Op het internet circuleerde er een bericht rond, dat de zanger gestopt zou zijn met zingen. Le Blanc spreekt die berichtgeving tegen en stelt zijn fans gerucht via zijn Instagram-pagina.

'Lieve volgers, er is op Social media een bericht gepost dat ik stop met zingen! Met klem wil ik dit bericht bij deze ontkrachten. Er is net een nieuwe singel uit, “Mijn Sexy Lady”, stond gister bij RadioNL zomertoer, morgen bij Defqon en a.s. maandag bij Muziekfeest op het Plein in Houten. Ik ben een gelukkig man die kan doen wat ik het leukste vind, nl. zingen! Dus nee, ik stop niet! Daarnaast ben ik erg blij met mijn lieve trouwe volgers, ik wens iedereen een heel fijn weekend. Muzikale groet Rene', aldus 53-jarige zanger.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.