Terug

Volg Vandaag Inside

René kritisch op Feyenoorder: 'Alsof hij voor het eerst voetbalschoenen aan heeft!'

René kritisch op Feyenoorder: 'Alsof hij voor het eerst voetbalschoenen aan heeft!'

27 juli 2021, 17:24

In De Oranjezomer bespraken Johan, Wilfred, René en Jan Boskamp maandagavond het optreden van Feyenoord in het oefenduel met PAOK (1-2). René had weinig goede woorden over voor middenvelder Mark Diemers, die na rust inviel.

'Het is toch ook wel heel bijzonder dat die Diemers, als je die ziet voetballen, dan denk je dat hij voor het eerst voetbalschoenen aan heeft! Dat kan toch niet,' vertelt René. Jan is het met hem eens: 'Of de dozen zaten er nog omheen gisteren. Dat was slecht jongen.'

Ook in de ogen van Johan viel één speler in negatieve zin op: 'Weet je wat ik ook heel erg vind? Burger, dat is toch geen Feyenoord-speler? Die komt bij Sparta niet mee!' René stelt Jan vervolgens nog wel even gerust: 'Met dit elftal degradeer je niet. Daar ga je niet mee degraderen,' lacht hij. Johan antwoordt op serieuze toon: 'Dat zeg jij René, maar met dit elftal ga je naar RKC toe en dan heb je het echt moeilijk, hoor!'

Bekijk het hele gesprek over Feyenoord in de video hieronder.

Jan fel tegen Johan: 'Jij mag mijn cluppie niet afbreken!'
2:16
Jan fel tegen Johan: 'Jij mag mijn cluppie niet afbreken!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.