Terug

Volg Vandaag Inside

René kritisch op Ajacied: 'Dit zijn echt amateurs'

René kritisch op Ajacied: 'Dit zijn echt amateurs'

17 mei 2023, 14:46

René van der Gijp vindt Owen Wijndal niet goed genoeg voor Ajax, dat vertelde hij dinsdag in Vandaag Inside. Hij vindt dat de verdediger een slechte prestatie heeft neergezet in de uitwedstrijd tegen Groningen (2-3).

Vooral bij de 1-1 van Groningen-speler Florian Krüger vond René de Ajacied er slecht uitzien: "Er wordt gewoon helemaal niet verdedigd, hij speelt hem ook nog te ver voor zich uit. Dit zijn echt amateurs, dit kan echt niet."

René vindt dan ook dat de verdediger niet goed genoeg is voor de Amsterdammers: "Dan kan je wel zeggen dat als hij in vorm is, dat hij Nederlands Elftal-waardig is, maar dit is nog niet eens Ajax-waardig."

Daarnaast viel het René op dat Wijndal zonder gevoel verdedigt: "Op een gegeven moment heb je door dat die Krüger hem verkeerd aanneemt. Dat zie je aan zijn lichaam, dat zie je aan alles. Je weet echt niet waar je naar zit te kijken, dat meen ik echt," besluit hij.

Bekijk hieronder de 2-3 van FC Groningen tegen Ajax.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.