Terug

Volg Vandaag Inside

René kritisch: 'Als ik hem zie voetballen, dan loopt hij erbij als een achterlijke!'

René kritisch: 'Als ik hem zie voetballen, dan loopt hij erbij als een achterlijke!'

18 aug 2022, 13:22

René van der Gijp is kritisch op de houding van Cristiano Ronaldo. Het is nog altijd maar de vraag of de Portugese superster blijft bij Manchester United, maar René is van mening dat Ronaldo zijn carrière wel 'chiq' moet afsluiten.

"Hij moet gewoon chic eindigen", begint René over Ronaldo woensdagavond in Vandaag Inside. "Als ik hem zie voetballen, dan loopt hij erbij als een achterlijke. Hij loopt ook met zijn handen te wapperen, dan denk ik joh, eindig nou chic! Je hebt misschien nog anderhalf jaar te voetballen."

"Hij wil tot zijn 41ste door, dat las ik ergens van de week", zegt Wilfred. Waarop René reageert: "Ja, dat gaat hem niet lukken. Het is een grootheid geweest, eindig ook groot", besluit René. 

Ronaldo gaat binnenkort zijn verhaal over zijn situatie bij Manchester United vertellen. Dat heeft de Portugese vedette van de Engelse club aangekondigd op Instagram. "Over enkele weken zal ik een interview geven om uit te leggen hoe het zit", stelt de aanvaller. "De media vertellen leugens. Ik heb een notitieboekje bijgehouden en in de laatste paar maanden klopten slechts vijf van de honderd berichten over mij", aldus Ronaldo.

In de Wandelgangen, een online rubriek van Vandaag Inside, duidt sportmarketeer Chris Woerts de situatie bij Manchester United. Hij weet te vertellen dat Cristiano Ronaldo een torenhoge afkoopsom in zijn contract heeft staan. Bekijk het in de onderstaande video.

In de Wandelgangen: Chris onthult torenhoge afkoopclausule in contract van Ronaldo
3:47
In de Wandelgangen: Chris onthult torenhoge afkoopclausule in contract van Ronaldo

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.