Terug

Volg Vandaag Inside

René kiest favoriete moment uit bezoek van Sinterklaas: 'Dat was écht heel goed!'

René kiest favoriete moment uit bezoek van Sinterklaas: 'Dat was écht heel goed!'

7 dec 2022, 15:37

Johan, Wilfred en René hebben genoten van het bezoek van Sinterklaas aan de studio van De Oranjewinter. Dat vertelden de mannen dinsdagavond in een nieuwe uitzending, waarin natuurlijk werd teruggeblikt de komst van de Goedheiligman. Ook Bas Nijhuis en Noa Vahle hebben met veel plezier zitten kijken.

"Ik vond het echt een geweldig uitzending," vertelde Bas. "Ik had wel verwacht dat René vandaag met z'n helm binnen zou komen," lachte de scheidsrechter. Noa vertelde vanuit Qatar: "Na het live-gesprek met jullie ben ik snel het appartement ingegaan, en ben ik even gaan kijken. Ik heb me kapot gelachen, moet ik zeggen!"

René vertelde dat hij veel reacties heeft gehad op zijn dildo-helm: "Ja, heel veel. Maar mensen denken dat ik echt met dat ding op ga lopen! Ik stond net te tanken en toen vroeg een gozer: Heb je die helm niet op? Nee, natuurlijk niet! Ik ga toch niet met dat ding op lopen."

René onthulde daarnaast wat zijn favoriete moment was tijdens het bezoek van Sinterklaas: "Dat koekoek vond ik echt het hoogtepunt, toen hij langs de bar liep. Dat was zo subtiel, vond je niet? Dat was echt goed, echt heel goed." Johan kon zich wel vinden in de woorden van René: "Hij had heel goed gekeken, dat was echt een heel goed detail."

Bekijk in de video hieronder hoe Sinterklaas de studio van De Oranjewinter volledig op z'n kop zette!

Sinterklaas zet studio op z’n kop: Deens model voor Johan, dildo op hoofd René!
16:42
Sinterklaas zet studio op z’n kop: Deens model voor Johan, dildo op hoofd René!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.