Terug

Volg Vandaag Inside

'René van der Gijp is onmisbaar, het programma verliest meteen aan kwaliteit als hij er niet is'

2 dec 2023, 13:54

Wilfred Genee heeft zich in een interview met Voetbal International uitgebreid uitgesproken over het succes met Vandaag Inside en heeft onder meer ook een aantal mooie woorden over voor René van der Gijp.

"Maar zonder de relativering en de lach van René van der Gijp is het programma niets", schrijft Voetbal International, waarop Wilfred reageert: "Hij is onmisbaar. Het programma verliest meteen aan kwaliteit als hij er niet is. Dan wordt het een normale talkshow. Het is juist de combinatie van ons drieën die zo onderscheidend is."

"En als René een onderwerp heeft waar hij even afhaakt, straalt hij dat ook heel erg uit", vervolgt Wilfred over René. "Dat vind ik ook wel grappig eigenlijk. Dan kun je hem even niet bereiken en dat doe ik dan ook niet. Hij zat ook niet zo te wachten op die politieke uitzendingen, maar toen het eenmaal liep, heeft hij zich heel erg vermaakt en denk ik dat we samen een aantal topshows hebben neergezet", aldus de presentator van Vandaag Inside.

René kreeg de afgelopen week nog de lachers op zijn hand, nadat hij in Vandaag Inside een fragmentje liet zien van Jiskefet. Bekijk het terug in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.