Terug

Volg Vandaag Inside

René Hake minimaal tot de winterstop trainer van FC Utrecht

René Hake minimaal tot de winterstop trainer van FC Utrecht

13 nov 2020, 16:28

René Hake blijft minimaal tot de winterstop de trainer van FC Utrecht. Dat heeft voorzitter Frans van Seumeren vanmiddag bevestigd aan Veronica Inside.

Het is zelfs niet uitgesloten dat Hake ook daarna trainer is in de Domstad. 'Hij krijgt tot de winterstop de kans en als hij het goed doet dan blijft hij ook na de winterstop', aldus Van Seumeren.

Hake volgt John van de Brom op, die vorige week naar Racing Genk vertrok. De 54-jarige oefenmeester heeft zijn handtekening gezet onder een 3-jarig contract bij de Belgische landskampioen van 2019.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.